My Cart

Test Bank for Nursing Assistant A Nursing Process Approach, 11th Edition

Test Bank for Nursing Assistant A Nursing Process Approach, 11th Edition

Test Bank for Nursing Assistant A Nursing Process Approach, 11th Edition

Download sample

$36.50

In stock
SKU: lanhy341039 Category:

Share this product

YOU SHOULD KNOW

  1. 1. We do not sell the textbook.
  2. 2. We provide digital files only.
  3. 3 .We can provide sample before you purchase
  4. 4 .We do not offer refund once the order is completed.
  5. 5. You will receive this product immediate after placing the order
  6. 6. You are buying: Test Bank for Nursing Assistant A Nursing Process Approach, 11th Edition
  7. 7. ***THIS IS NOT THE ACTUAL BOOK. YOU ARE BUYING the Test Bank in e-version of the following book***

  1. Health care facilities provide all the following services except
    1. providing care for the sick and injured.
    2. promoting immunity from disease and illness.
    3. providing education for health care workers.
    4. promoting research in the sciences of medicine and nursing.

 

ANSWER: b

  1. Acute care facilities provide care to individuals known as
    1. patients.
    2. residents.
    3. clients.
    4. patrons.

 

ANSWER: a

  1. Long-term care facilities provide
    1. trauma care to acutely ill individuals.
    2. obstetrical care to mothers and infants.
    3. care for individuals who are undergoing surgery.
    4. services to persons with stable chronic illnesses.

 

ANSWER: d

  1. The hospice supports
  2. individuals who are having surgical procedures.
  3. clients who have no financial resources.
  4. terminally ill individuals and their families.
  5. individuals who require psychiatric care.

 

ANSWER: c

  1. Long-term acute care hospitals
  2. are comparable to long-term care nursing facilities.
  3. provide services to unstable, short-term patients.
  4. accept patients with a good chance for improvement.
  5. provide acute, complex care for terminally ill patients.

 

ANSWER: c

 

 

  1. Magnet hospitals
  2. recognize outstanding physician services.
  3. recognize excellence in nursing care.
  4. comprise about 30 percent of all facilities.
  5. focus on negative outcomes of care.

 

ANSWER: b

  1. Health care is financed by all of the following except
  2. the Health Care Financing Association.
  3. private insurance plans.
  4. governmental programs.
  5. health maintenance organizations.

 

ANSWER: a

  1. Cost containment
  2. is not a priority for the health care worker.
  3. involves saving money from your paycheck.
  4. requires workers to use costly supplies.
  5. involves avoiding waste and minimizing expenses.

 

ANSWER: d

  1. An important concern in health care is
  2. preserving life at all costs.
  3. withholding expensive care from the elderly.
  4. maintaining and enhancing quality of life.
  5. humanizing care only for young patients.

 

ANSWER: c

10.Medicare payment to the acute care facility is based on

  1. the actual cost of providing care.
  2. diagnosis related groups.
  3. a rate equivalent to private insurance.
  4. a uniform procedural payment scale.

 

ANSWER: b

 

 

11.A review and evaluation to ensure that the facility maintains acceptable standards of practice is a

  1. survey.
  2. license.
  3. certification.
  4. utilization review.

 

ANSWER: a

12.The governmental agency that protects the health and safety of employees is

  1. TJC.
  2. HCFA.
  3. health department.
  4. OSHA.

 

ANSWER: d

13.A written notice that informs the facility of violations of OSHA rules is a

  1. citation.
  2. survey.
  3. certification.
  4. review.

 

ANSWER: a

14.The purpose of the quality assurance (QA) committee is to

  1. write deficiencies of the staff.
  2. create a good paper trail.
  3. identify and correct problems.
  4. develop material safety data sheets.

 

ANSWER: c

15.A staff member who has received training to perform more than one kind of work is considered

  1. patient-focused.
  2. multiskilled.
  3. transitional.
  4. accredited.

 

ANSWER: b

 

 

16.Which of the following is an advantage of cross-training a nursing assistant?

  1. Cross-trained nursing assistants can perform all health care skills.
  2. Cross-trained nursing assistants can only perform specific tasks.
  3. Cross-trained nursing assistants help reduce patient waiting time.
  4. Cross-trained nursing assistants can make decisions for patients.

 

ANSWER: c

17.Why is employment of nursing assistants in the U.S. expected to grow by 20 percent by the year 2020?

  1. Because the overall U.S. population is increasing.
  2. Because the elderly population is increasing.
  3. Because more people are expected to immigrate to the U.S.
  4. Because of rapid advances in health care technologies.

 

ANSWER: b

18.Which of the following is not an example of preventive care?

  1. Prenatal care
  2. Annual physical examinations
  3. Emergency treatment
    1. Immunizations

 

ANSWER: c

19.Which of the following individuals would be considered a health care consumer?

  1. A hospital patient
  2. A client receiving home care
  3. A resident of a long-term care facility
  4. All of the above

 

ANSWER: d

20.A patient who is experiencing a stroke has which type of condition?

  1. Acute
  2. Chronic
  3. Orthopedic
  4. Psychiatric

 

ANSWER: a

 

 

21.A long-term care facility would be most likely to provide care to a resident who has which of the following conditions?

  1. Urinary tract infection
  2. Allergies
  3. Severe burns
  4. Parkinson’s disease

 

ANSWER: d

22.In an assisted living facility (ALF), the majority of care is provided by

  1. registered nurses.
  2. medical assistants.
  3. personal care assistants.
  4. physicians.

 

ANSWER: c

23.What is the purpose of respite care?

  1. To care for individuals with developmental disabilities
  2. To assist with activities of daily living
  3. To offer rehabilitative care following surgery
  4. To allow a caregiver time off

 

ANSWER: d

24.Moving a patient between different care sites as a person’s needs change is called a(n)

  1. coordination.
  2. restorative service.
  3. transition.
  4. patient-focus.

 

ANSWER: c

25.Which of the following is an example of a specialized service that is offered by a hospital?

  1. Critical care
  2. Pharmacy
  3. Obstetrics
  4. Post-anesthesia recovery

 

ANSWER: b

 

 

26.A catheter infection that a patient develops while hospitalized is considered a(n)

  1. preventable event.
  2. chronic illness.
  3. trauma.
  4. All of the above

 

ANSWER: b

27.Which of the following statements about Medicare is correct?

  1. Medicare is a state-run government program.
  2. Medicare pays a portion of health care costs for persons 65 years and over.
  3. Medicare pays health care costs for pregnant women.
  4. Medicare pays health care costs for individuals who fall into certain income categories.

 

ANSWER: b

28.One of the goals of the Affordable Care Act (ACA) is to

  1. provide free health care to patients who enroll in medical research studies.
  2. pay for the health care of dependents and survivors of persons who are in active military service.
  3. fund reproductive health care for members of both sexes.
  4. require insurance companies to cover people with pre-existing medical conditions.

 

ANSWER: d

29.A voluntary process in which a professional organization recognizes a facility for demonstrating its ability to meet certain quality standards and criteria is called

  1. licensure.
  2. certification.
  3. accreditation.
  4. inspection.

 

ANSWER: c

30.Which of the following is true about a hospital’s participation in Medicare and Medicaid programs?

  1. Many hospitals choose not to receive Medicare and Medicaid reimbursement.
  2. Only CMS accredited hospitals are eligible to receive Medicare payments.
  3. CMS does not perform hospital inspections.
  4. CMS accreditation is mandatory for all hospitals in the U.S.

 

ANSWER: b

31.Managed care services are always paid for and regulated by the government.

  1. True
  2. False

 

ANSWER: False

 

 

32.Patients are discharged earlier from hospitals to reduce the cost of care.

  1. True
  2. False

 

ANSWER: True

33.Long-term care facilities provide services to individuals with stable chronic illnesses.

  1. True
  2. False

 

ANSWER: True

  1.  

Rehabilitation is a service to help a patient regain abilities after illness.

  1. True
  2. False

 

ANSWER: True

35.The gynecological department of the hospital cares for newborn infants and their mothers.

  1. True
  2. False

 

ANSWER: False

36.Health maintenance organizations are a type of insurance.

  1. True
  2. False

 

ANSWER: True

37.A hospital is an example of an acute care facility.

  1. True
  2. False

 

ANSWER: True

38.Individuals who receive care in their homes are called patients.

  1. True
  2. False

 

ANSWER: False

39.A pediatric hospital cares for children from birth to age 18.

  1. True
  2. False

 

ANSWER: True

 

40.The health care facility must hold a state certification, which permits it to conduct business.

  1. True
  2. False

 

ANSWER: False

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Test Bank for Nursing Assistant A Nursing Process Approach, 11th Edition”